Toivojengi

TEATTERIN JOHTO

Sara Salmenmäki

Teatterinjohtaja / Ohjaaja
Phone: +358 40 7201 128

Ville Haikola

Teatterinjohtaja / Ohjaaja

Juuso Liukkonen

Vastaava tuottaja
Phone: +358 40 5618 873

Kaarlo Laite

Sini Onne

Maria Antinkaapo

Toni Ahola

Valokuvaaja

LIITY!

Olitpa sitten kokenut teatteri-ihminen tai omistautunut harrastelija, Toivossa voi piillä kaunis alku uudelle urallesi! Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa kehitymme ja yllämme parhaimpaan lopputulokseen yhteistyöllä. Meillä voi myös suorittaa ammatti- tai korkeakoulutuksen harjoittelujakson, joka avaa ovia työelämään. Lupaamme uusia jännittäviä tilanteita, sopivasti oppimista epämukavuusalueella ja paljon onnistumisia yhdessä tehtyjen produktioiden parissa.
Edustamme nuoren sukupolven ajattelutapaa ja toteutamme laadukkaasti viimeisteltyjä, lumoavan elokuvallisia teoksia luonnollisen teatterin tekemisen tyyliin. Vuoden 2018 aikana tuotamme muun muassa maailmanlopun jälkeistä elämää kuvaavan näytelmän, sekä valmistelemme tulevia mielenkiintoisia tuotantoja. Vain produktioon osallistumisen kautta voi hakea täysivaltaista Toivon jäsenyyttä. Halusitpa sitten lavastaa, markkinoida tai vaikkapa luoda grafiikkaa, ota yhteyttä: info@teatteritoivo.net

NÄYTTELIJÄKSI, SÄVELTÄJÄKSI TAI KÄSIKIRJOITTAJAKSI?

Teatteri Toivossa intohimoiset teatterin tekijät pääsevät toteuttamaan itseään monipuolisesti. Teatteri Toivolla ei ole pääsykokeita vaan jokaiseen produktioon pyritään erikseen. Toivotamme tervetulleiksi koe-esiintymisiin niin teatterin ammattilaiset- ja opiskelijat kuin ensikertalaisetkin.

TUOTTAJAKSI TAI TUOTANTOASSISTENTIKSI?

Tuottajana tai tuotantoassitenttina pääset monipuolisiin työtehtäviin mm. markkinoinnin, tilavuokrauksen ja produktioiden organisoimisen saralla. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen vaan tärkeämpää on halu tehdä ja oppia.

VALOSUUNNITTELIJAKSI, ÄÄNITEKNIKOKSI, LAVASTAJAKSI, MASKEERAAJAKSI TAI PUVUSTUJAKSI?

Haemme jatkuvasti graafisesta suunnittelusta sekä teatterin teknisestä toteutuksesta ja visuaalisesta ilmeestä kiinnostuneita henkilöitä ääni- ja valotekniikkaan, puvustukseen, lavastukseen ja maskeeraukseen. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta toki eduksi. Toivosta saat roppakaupalla arvokasta kokemusta sekä poikkeuksellisen hauskan työyhteisön ympärillesi!