Elämyspalvelut

Teatterielämys

Mikä saa ihmisen rakastumaan teatteriin? Miksi tuhannet ja taas tuhannet ihmiset omistavat aikansa esittävälle taiteelle vuosi toisensa jälkeen niin lavalla kuin katsomossakin? Vastauksen saat Teatteri Toivon Teatterileikeistä.

Teatterielämys on Teatteri Toivon luoma teatterikokemus, jossa osallistuja pääsee kehittämään itseään erilaisten harjoitteiden avulla. Elämys toteutetaan ryhmässä teatterimme tiloissa, jolloin osallistujat pääsevät testaamaan kontaktia ja läsnäoloa hauskanpidon merkeissä. Aikaisempaa kokemusta tai esiintymistaitoa ei vaadita, vaan elämys räätälöidään aina osallistujien toiveiden mukaisesti. Harjoitteet ovat kevyen liikunnallisia, mutta liikuntarajoitteisillekin on olemassa omat harjoitteet. Teatterielämys sopii kaikille! Jos olet siis miettimässä ryhmähenkeä nostattavaa TYKY/TYHY- päivän ohjelmaa, aidosti lähentävää ja ikimuistoista viihdykettä polttareihin tai muuten vain kiinnostunut kokeilemaan aitoa yhdessäoloa, ota yhteys tuottajiimme, niin räätälöimme teille sopivan elämyksen!

Kysy lisää show & dinneristä, teatterielämyksistä ja muista tapahtumapalveluistamme laittamalla sähköpostia osoitteeseen: tuottaja@teatteritoivo.net