Teatterin toiminta

Kannatusjäseneksi?

Haluatko tukea luovaa työtä ja olla osa yhteisöä, joka arvostaa taiteen voimaa yhteiskunnassamme?

Nyt sinulla on upea mahdollisuus liittyä Teatteri Toivon kannatusjäseneksi!

Kannatusjäsenenä pääset osaksi ainutlaatuista yhteisöä, joka tukee teatterimme toimintaa ja mahdollistaa uusien, rohkeiden ja puhuttelevien tuotantojen syntymisen. Kannatusjäsenyytesi avulla voimme jatkaa korkeatasoisen taiteen tuottamista ja tarjota yleisöllemme unohtumattomia elämyksiä.

Kannatusjäsenenä saat:

Liittyminen on helppoa, ja kannatusjäsenmaksusi käytetään suoraan teatterimme taiteellisen työn tukemiseen. 

Osaksi Toivojengiä?

Teatteri Toivon jäseneksi haetaan produktioon osallistumisen kautta. Olitpa sitten kokenut teatteri-ihminen tai omistautunut teatterin tekijä, Toivossa voi piillä sinulle hienoja mahdollisuuksia! Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa kehitymme ja yllämme parhaimpaan lopputulokseen yhteistyöllä. Meillä voi myös suorittaa ammatti- tai korkeakoulutuksen harjoittelujakson, joka avaa ovia työelämään. Lupaamme uusia jännittäviä tilanteita ja paljon onnistumisia yhdessä tehtyjen produktioiden parissa.
Edustamme nuoren sukupolven ajattelutapaa ja toteutamme laadukkaasti viimeisteltyjä, lumoavan elokuvallisia teoksia luonnollisen teatterin tekemisen tyyliin.

Halusitpa sitten lavastaa, markkinoida tai vaikkapa luoda grafiikkaa, ota yhteyttä: info [at] teatteritoivo.net

NÄYTTELIJÄKSI, SÄVELTÄJÄKSI TAI KÄSIKIRJOITTAJAKSI?

Teatteri Toivossa intohimoiset teatterin tekijät pääsevät toteuttamaan itseään monipuolisesti. Teatteri Toivolla ei ole pääsykokeita vaan jokaiseen produktioon pyritään erikseen. Toivotamme tervetulleiksi koe-esiintymisiin niin teatterin ammattilaiset ja opiskelijat, kuin ensikertalaisetkin.

TUOTTAJAKSI TAI TUOTANTOASSISTENTIKSI?

Tuottajana tai tuotantoassitenttina pääset monenlaisiin työtehtäviin mm. markkinoinnin, tilavuokrauksen ja produktioiden organisoimisen saralla. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen vaan tärkeämpää on halu tehdä ja oppia.

VALOSUUNNITTELIJAKSI, ÄÄNITEKNIKOKSI, LAVASTAJAKSI, MASKEERAAJAKSI TAI PUVUSTAJAKSI?

Haemme jatkuvasti graafisesta suunnittelusta sekä teatterin teknisestä toteutuksesta ja visuaalisesta ilmeestä kiinnostuneita henkilöitä ääni- ja valotekniikkaan, puvustukseen, lavastukseen ja maskeeraukseen. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta toki eduksi. Toivosta saat roppakaupalla arvokasta kokemusta sekä poikkeuksellisen hauskan työyhteisön ympärillesi!