Tilavuokraus

Teatteri Toivo – Tapahtumatila

Astu sisään!

Ammattilaiset apunasi

Teatteri Toivo tarjoaa Helsingin Hermannissa upeat industriaaliset tilat juhliisi ja tapahtumiisi. Monipuolisten käyttömahdollisuuksien johdosta karsimaattinen tilamme on suosittu musiikki- ja mainosvideoiden kuvausten, hääjuhlien sekä erilaisten yritystapahtumien pitopaikka pikkujouluista yrityslanseerauksiin.

Varusteet illallispöydistä teatterivaloihin ovat käytössäsi ainutlaatuisen tapahtuman luomisessa. Tilassa ei ole pysyviä lavarakennelmia, vaan voit muokata teatterin tyylikkäät ja moniulotteiset 320 neliötä toiveidesi mukaan.Teatteri Toivo on paras valinta silloin kun etsit toimivuutta ja sijaintia lähellä keskustaa yhdistettynä persoonallisuuteen ja mieleenpainuvuuteen.

Julkiset kulkuyhteydet ovat mainiot, Paavalinkirkon pysäkiltä kulkevat sekä useat bussilinjat että raitiovaunut 6 ja 8. Teatterillamme ei ole omaa parkkialuetta, mutta pysäköinti Hämeentien alueella on enimmäkseen maksutonta.

Halutessasi voit hyödyntää Teatteri Toivon ammattilaisten osaamista täydellisen tapahtuman toteuttamisessa!

Psst… Mikäli haluat päästä teatterin taikaan syvemmälle, voit tilata erikseen osallistujat yhteenhitsaavan Toivon teatterileikit. Se on yhteisöllinen ohjelmanumero 10-60 hengelle, joka antaa osallistujille yhteisöllisyyttä ja luovuutta ruokkivan elämyksen esimerkiksi kontakti-improvisaation ja erilaisten teatteriharjoitteiden avulla. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä.

Tilan tiedot ja varustelu

Henkilökapasiteetti 150
Asiakastilaa n. 320 m2
Keittiötilat
WC x 3 (yläkerrassa 1, alakerrassa 2, joista toinen inva-WC)
Suihku
Äänentoisto
Muokattava esiintymislava
Säädettävä valaistus
Ruokapöydät ja tuolit 80 hengelle

Hinnasto

Jokaiselle tilatiedustelijalle kootaan oma tarjous. Nopean ja teille soveltuvan tarjouksen tehdäksemme toivomme seuraavia tietoja:

  • Kuka on vuokraaja
  • Tilaisuuden luonne
  • Tarkan vuokratarpeen päivämäärineen ja kellonaikoineen. Otathan huomioon myös tapahtuman alku- ja loppujärjestelyihin menevän ajan, jonka tulee sisältyä vuokra-aikaan.

Lähtökohtaisesti vuokraamme tilaa arkisin ma-to puolen päivän (07:00-16:00 / 17:00-23:00) ja koko päivän (07:00-23:00) paketteina. Viikonloppuisin minimi vuokra-aika on 8 tuntia ja tilan saa varata 03:00 asti.

Yhteystiedot

Haukilahdenkatu 2, sisäpiha, 00550 Helsinki

tilavuokraukset [at] teatteritoivo.net

0503537518

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö